SİZ DE ÜYE OLABİLİRSİNİZ…

Tüzüğümüze göre derneğimize çevirmenler, çeviri redaktörleri, çeviri işletmecileri, çeviri alanında çalışan öğretim elemanları (ve çeviri alanında profesyonel başka her türlü faaliyette bulunanlar) “tam üye” olabilmektedir. İşletmeciler (çeviri hizmetleri şirket sahipleri, yayınevi sahipleri vb.) kuruluş olarak değil, bireysel olarak üye olabilmektedir. Üyelik kimliğinize (çevirmen, redaktör, işletmeci, öğretim elemanı) bağlı olarak ilgili formu doldurmanız yeterlidir.

Formu eksiksiz doldurmanız ve kişisel profilinizi ayrıntılı olarak yansıtmanız Yönetim Kurulu’nun sağlıklı ve hızlı değerlendirme yapabilmesi için önemlidir, ayrıca bu bilgiler dernek olarak üye profilimizi görmemizi sağlamaktadır.

Başvuru formunu doldurduktan sonra [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir.