Mobirise Web Site Builder

Başvuru Formları

SİZ DE ÜYE OLABİLİRSİNİZ…

Tüzüğümüze göre derneğimize çevirmenler, çeviri redaktörleri, çeviri işletmecileri, çeviri alanında çalışan öğretim elemanları (ve çeviri alanında profesyonel başka her türlü faaliyette bulunanlar) “tam üye” olabilmektedir. İşletmeciler (çeviri hizmetleri şirket sahipleri, yayınevi sahipleri vb.) kuruluş olarak değil, bireysel olarak üye olabilmektedir. Üyelik kimliğinize (çevirmen, redaktör, işletmeci, öğretim elemanı) bağlı olarak ilgili formu doldurmanız yeterlidir.

Formu eksiksiz doldurmanız ve kişisel profilinizi ayrıntılı olarak yansıtmanız Yönetim Kurulu’nun sağlıklı ve hızlı değerlendirme yapabilmesi için önemlidir, ayrıca bu bilgiler dernek olarak üye profilimizi görmemizi sağlamaktadır.

Başvuru formunu doldurduktan sonra info@ceviridernegi.org adresine göndermeniz gerekmektedir.

01. Çevirmen

Tam üyeliğe başvuracak olan çevirmenlerin kullanması gereken form.

02. Akademisyen

Akademi alanında çalışmalar yürüten kişilerin, başvuru sırasında kullanması gereken form.

03. Editör - Redaktör

Editör veya redaktör olarak görev yapan kişilerin başvuru sırasında kullanması gereken form.

04. İşletmeci - Yönetici

Çeviri işletmesi sahibi veya işletmede yöneticilik yapan kişilerin kullanması gereken form.

05. Üye Bilgileri Güncelleme Formu

Üyelik ve iletişim bilgilerinizi güncellemek için bu formu kullanınız.

06. Üyelik Koşulları

Düzenli bir etkinlik olarak herhangi bir alanda çevirmenlik, redaktörlük, çeviri işletmeciliği veya çeviribilim alanında akademisyenlik yapan biriyseniz.