11. Genel Kurul Toplantısı (2023 Yılı)

Değerli arkadaşlar,

Daha önce duyurduğumuz 11. Genel Kurul toplantımızı 31 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de İstanbul Mimarlar Odası’nın binasında gerçekleştireceğiz.

Adres: Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi, Kemankeş Caddesi, No:31, Karaköy

Genel kurula hazırlık niteliğinde 24 Mayıs günü yaptığımız toplantı da güzel ve verimli geçti. Katılan herkese teşekkür ediyoruz.

31 Mayıs günü çoğunluk aranmaksızın toplantıyı gerçekleştireceğiz.

Genel Kurula katılımın yüksek olmasını ve verimli bir toplantı gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bunun için de ilginizi bekliyoruz.

İstanbul’da bulunmayan üyelerimiz ve aday üyelerimizin için de uzaktan katılım imkanı sağlamak istiyoruz. İstanbul’da bulunan arkadaşlarla fiziki mekanda buluşmamız önemli.

Uzaktan katılan üyeler görüşmeye katılabilir ve kurullara aday olabilirler, ama oy kullanamazlar. Derneklerde vekaleten oy kullanma olanağı da bulunmuyor.

Katılım durumunuzu linkteki formu doldurarak belirtmenizi önemle rica ediyoruz. Gelemeyecek arkadaşların da doldurması geri bildirim açısından bizim için önemli.  

Çeviri Derneği Genel Kurul Toplantısı Katılım Formu

YK adına

Turgay Kurultay (Genel Sekreter)