Ödül Töreni

Değerli Üyeler,

Derneğimiz 2001 yılından beri sizlerin önerdiği, başarılı bulduğu çevirmenleri takdir ediyor ve sizlerin de katıldığı törenlerde ödüllendiriyor.

Bu yıl  da kategorilerin çeşitlendiği bir aday gösterme süreci yaşayacağız.Derneğimizin de içinde bulunduğu ve aktif rol oynadığı Çevirmenlik Standardı ve Mesleki Yeterlilik çalışmalarında belirlenen başlıklar (Özel Alan Çevirmeni, Yerelleştirme Çevirmeni, Konferans Çevirmeni, Toplum Çevirmeni, İrtibat Çevirmeni ve İşaret Dili Çevirmeni, Sesli Betimleme Çevirmeni, Yazın Çevirmeni, Görsel İşitsel Çevirmen) bundan sonraki ödül sahiplerinin belirlenmesinde de ana kategoriler olarak düşünülecektir.

Değerli meslektaşlarımızdan en çok hak edenin takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi için her üyemizin adaylarını form doldurarak bildirmesini önemsiyor ve bekliyoruz.

Formları 10 Eylül 2019 tarihine kadar  verilen posta veya mail adreslerine bildirmenizi bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Çeviri Derneği Yönetim Kurulu